Haluaisin maksaa koko lainasumman pois tänään, miten tämä onnistuu?

Näet kokonaisvelkasaldosi ja maksutiedot kirjautumalla Onlineen. Viitenumero on henkilökohtainen ja pysyy aina samana. Voit myös olla yhteydessä laskutuksen asiakaspalveluumme 0600 93 200 (ark. klo 8 – 16). Puhelun hinta 1,93 €/min + pvm/mpm. Voit lähettää myös sähköpostia osoitteeseen .

Milloin maksusuoritukseni näkyy teillä?

Maksun kirjautumisessa järjestelmäämme menee 1–3 pankkipäivää.

Voinko maksaa luoton ennenaikaisesti takaisin?

Kyllä voit. Näet maksutiedot kirjautumalla Taskulaina Onlineen. Viitenumero on henkilökohtainen ja pysyy aina samana. Voit myös olla yhteydessä laskutuksen asiakaspalveluumme 0600 93 200 (ark. klo 8 – 16). Puhelun hinta 1,93 €/min + pvm/mpm. Voit lähettää myös sähköpostia osoitteeseen .

Kenelle Euro24 Taskulaina myönnetään?

Lainanmyöntämisen ehtona on vähintään 20 vuoden ikä, säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot, pankkitili suomalaisessa pankissa, Suomen kansalaisuus ja vakituinen osoite Suomessa sekä verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut palveluun. Jokainen lainahakemus käsitellään yksilöllisesti.

Lyhensin lainaani etukäteen ennen laskun saapumista, täytyykö silti maksaa lyhennyslasku, joka saapui sähköpostiini?

Kyllä. Mikäli lyhennät luoton velkasaldoa ennen kuin lasku on avoinna, maksu ei kohdistu kyseiseen laskuun. Maksu näkyy liikasuorituksina luotollasi ja lyhentää velkasaldoasi, mutta ei poista laskua.

Tuleeko lasku sähköpostiini vai kirjeenä?

Tavalliset laskut lähetetään sinulle ainoastaan sähköpostilla. Maksumuistutukset saapuvat myös paperisena postin kautta.

Milloin luottoa voi hakea?

Lainapalvelumme on avoinna jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Voit siis tehdä lainahakemuksen mihin vuorokauden aikaan tahansa! Uusi myönnetty luotto maksetaan tilillesi kuitenkin vain 7 – 23 välisenä aikana.

Mitkä ovat luottoehdot?

Tutustu luottoehtoihimme.

Mitä teen, jos minulla on vaikeuksia luoton takaisinmaksussa?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.